Δίνουμε έμφαση όχι μόνο στο οπτικό αλλά και στο ποιοτικό αποτέλεσμα!

Η εταιρεία catering Οι Ιστορίες της Βίλλας διαθέτει πολυετή παρουσία στο χώρο της οργάνωσης κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων. Η δυναμική της σύσταση, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό της, αποτελεί για την επιχείρηση το βασικό συγκριτικό της πλεονέκτημα, έναντι άλλων εταιρειών του χώρου.

Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε, με παροχή υπηρεσιών catering, εγκαίνια, συνέδρια, ημερίδες, coffee brakes, coffee break, cocktail, γεύματα εργασίας, παιδικά πάρτυ, διάφορες σχολικές εκδηλώσεις, δείπνα, επίσημα και γεύματα, ανεξαρτήτου μεγέθους. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και ξεχωριστές ιδέες γευμάτων (breakfast, brunch, lunch, cocktail, dinner), που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Κάθε πιάτο που δημιουργούμε αποτελεί συνδυασμό αγνών πρώτων υλών και εξαιρετικά προσεγμένου τρόπου παρασκευής.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε μας για να βρούμε μαζί τις λύσεις που θα κάνουν τη διαφορά και θα συμβάλουν καταλυτικά στη άριστη διαμόρφωση της εκδήλωσής σας.

ekdilwseis

Όποια κι αν είναι η εκδήλωση που προγραμματίζετε, επιλέγοντας την εταιρεία Οι Ιστορίες της Βίλλας μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα!

Catering Ιστορίες της Βίλλας

Μετατρέπουμε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση σε μια αξέχαστη εμπειρία

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας